Нуждае ли се село Кладница от интернет сайт?
20 Юни, 2008 - 01:21
В селото има не повече от 30 къщи, които са се свързали в интернет. Слава богу от скоро има кабелен доставчик и интернет потребителите ще стават все повече. От друга страна обаче хората, които минават туристически през Кладница, тези които търсят имот в района и в същото време активно ползват интернет са огромна маса - благодарение на набиращата популярност на селото.
Пускам този пост с молба всеки, който е дошъл тук до този сайт да сподели да ли смята да идва отново на него и какво би го накарало да го посещава редовно.
20 Юни, 2008 - 13:06
interneta na seloto e ot firma spektarnet
Привет и от мен,интернета го има в селото от две години близо а абонатите за последните 6-7 месеца станаха кам 170 близо. Ако някои жела да си вкара интернет да ме тарси мен ето и телефон за връзка: 0886848040 - Тони
20 Юни, 2008 - 13:37
Страхотна новина
Здравейте Тони,
приятно съм изненадан, че абонатите са толкова много. Моя е грешката в първия пост с предположението, че са не повече от 30. Тази цифра, която цитирате означава, че около 20% от домакинствата са си вкарали интернет вече. Това е добро проникване и заначи нашият малък сайт ще се радва на посещаемост и от местните.
Вие, обаче не казахте какво мислите по темата на този пост. А Вашето мнение ще е много полезно. Нуждае ли се село Кладница от интернет сайт?
20 Юни, 2008 - 14:18
Нуждае ли се село Кладница от интернет сайт?
здравейте Станко изненадан съм, аз живея в селото и просто се шашнах като го открих :). Надявам се и аз да има повече посещения в страницата, но сам сигурен че повечето не я знаят трябва да се рекламира.... и на кого е това дела ако не е таина да се направи този сайт... както казваме ние ЕВАЛА :).
20 Юни, 2008 - 14:23
Интернет в селото и сайта ;)
Здравейте и от мен. Повечето жители на селото ме познават и ми викат Бобо. Аз също работя по инфраструктурата и изграждането на интернет мрежата в селото.
Хиляди поздравления за модератора на прекрасният сайт ! Само дето не разбрах кой си ;) Като цяло сайтът е много хубав-нямам /поне засега/ никакви предложения или забележки... Ако някой има въпрос към мен може да пита тук или на [email protected]
20 Юни, 2008 - 14:41
моя колега бобо :)
Здравей колега бобо,моя компютарен гении.С него заедно се грижим за 20% клиенти на мрежата. Как е хавата написали на изпита ще го изкараш ли?
20 Юни, 2008 - 14:44
Изпита.../модераторът да ме извини за проспамването ;)/
От 43 въпроса батко ти Бобо не е сигурен за един :D
20 Юни, 2008 - 18:09
Кой стои зад сайта?
Разбира се, че не е тайна. И е сигурно че, по физиономии се познаваме - скоро си вкарахме интернет от вас (-; на ул. Яровец. А като деца може да сме играли заедно.
Иначе Кладница за мен съществува 2 от 7 дни в седмицата през уикендите и понже не ми е достатъчно, реших, че трябва да имаме сайт.
Сайта е много млад още, така че разчитаме на хора като вас да разкажат от уста на уста за него и да го пълнят с любопитни и полезни неща.
Станко
21 Юни, 2008 - 20:54
потребителите на сайта:
започват да се увеличават барзо,радвам се... :)
30 Юни, 2008 - 23:22
Форума
Мисля че сайте е направен супер! Поздравления за работата и времето което сте отделили за да го направите и подържате...
Аз имам само една забележка, мисля че форума е труден за браузване. Може би ако го изнесеш като самостоятелен модул вместо да е вграден в CMS-a ще е по-лесен за браузване.
3 Юли, 2008 - 00:48
Нуждае ли се село Кладница от
Нуждае ли се село Кладница от интернет сайт? - Да, село Кладница се нуждае от интернет сайт... Станко, тъкмо бях решил да те трия от списъка в Скайпа и в последния момент видях в профила ти адреса на сайта. Влязох да го разгледам, регистрирах се... Ами добре е направен, моите поздравления!
- Topic Locked
Последни коментари
преди 50 седмици 3 дни